Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Иванка Тръмп и Каси впечатлиха в изключителни рокли на Versace

Изключително добри в стилистичните си решения, звездите по червения килим отново зашеметиха с тоалетите на Versace...

Fashion преди 13 години

Донатела Версаче беше специален гост на благотворителна Гала на „Metropolitan Museum of Art”. Събитието, което се състоя в Ню Йорк, на 3 май, беше под наслов „Американската Жена: Формиране на Национална Идентичност”, a много от гостите отново се довериха на Versace за своите луксозни вечерни тоалети.

Анджела Линдвал избра черна плисирана рокля на Atelier Versace. Моделът е изключително елегантен, без презрамки и е комбиниран по много интересен начин със сатенена пола в кремав цвят и черен клъч Versace.

Актрисата Джесика Дзор, облече рокля Atelier Versace от копринен тюл, с деколте високо около врата. Моделът е инкрустиран с мотиви от черна дантела, а в комбинация с високи обувки Versace и черен сатенен клъч, изглежда напълно завършен.

Дъщерята на Доналд и Ивана Тръмп Иванка избра лилава вечерна рокля, изпъстрена с мъниста. Моделът на Atelier Versace e от копринен шифон и е в комбинация със сребърни сандали Versace.



Певицата Каси и съвременна модна икона виждаме в синя копринена рокля с висока цепка от едната страна. Тоалетът е от колекция Есен/Зима 2010 на Versace и е в любимото ни синьо, което й стои чудесно.

Изключително добри в стилистичните си решения, звездите по червения килим отново зашеметиха с тоалетите на Versace.
 

More Fashion